tiistai 13. tammikuuta 2015

Snacks for starters...

Tarkotus oli julkaista joku ihana kasvisresepti, ihan vaan sen kunniaks että oon nyt viikon räpiköiny kasvisruoka reseptien seassa, syöny ja syöttäny perheelleni keitoksiani...
mutta, koska joudun nöyrtymään ja jatkamaan harjoittelua... Niin mennään nyt tällä iki ihanalla snacksillä 😊 Yritämme ehkä myöhemmin uudestaa...


Lohi-avokado snack 
(alkupala/tapas)


Tuossa kuvassa oleva "pieni suupala" on mun visio Japan vs. Finland ruokailusta :) 
Pohjalla on pala gluteenitonta keksiä/leipää/kuitulastuja voideltuna itsetehdyllä wasabimajoneesilla, päällä on rulla kylmäsavulohta ja ripaus SantaMarian Wasabi & sesame maustetta. Ai niin ja noita avokado siipuloita ei saa unohtaa. 
Itku et oli hyvää... vaiks itse sanonkin ;)



Majooneesin raaka-aineet:

2 munan keltuaista
1 tl sinappia
1/3 tl suolaa
1/4 tl valkopippuria
1/2 sitruunan mehua
3-4 dl öljyä
(1 rkl vettä)
wasabia maun mukaan

Ota aineet huoneen lämpöön ajoissa, auttaa siihen, että ei juoksetu sitten niin helposti.
Erottele keltuaiset valkuaisesta ja sit sekottelet keltuaiset, sinappi, mausteet ja sitruunamehu kulhossa. 
Lisää öljy varovasti ja vähän kerrallaan. Jos kastike on sakeaa lopussa lisää vesi.


4dl=350g valmista majoneesia eli aikasta paljon.....

Oon myös toteuttanu suupalaset joskus niin, että leipä voidellaan avocadotahnalla, sitten kylmäsavulohta ja päälle hiukan wasabimajoneesia. 
L O V E L Y !!

-T- 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti