maanantai 23. joulukuuta 2013

Winter Wonderland


Tonttuilemassa Levillä, 
aivot siis narikkaan, löllimis housut jalkaan ja nauttimaan. 
En todellakaan ole mikään jouluhengen luoja, mutta kyllä se joulutunnelma vaan varkain eksyi tähänkin sydämeen, kun päästiin keskellä viikkoa karkaamaan sateen ja pimeyden raiskaamasta arjesta tänne talven ja joulun satumaahan. 

Ensimmäiset päivät on käytetty tehokkaasti hyödyksi ja ollaan maksimoitu nollaamisen määrä. Ollaan pyritty pääsemään mahdollisimman tehokkaasti eroon kaikista niistä normeista, joilla perusarki pyörii.  




Viisi vuotta sitten meidän omaisuus mahtui periaatteessa kahteen rinkkaan sekä muutamaan appivanhempien mökin ullakolle jemmattuun pahvilaatikkoon. Syksyllä kun muutimme vanhasta kodista uuteen kotiin ja jemmailin tavaraa tuonne ja krääsää tänne, meinasin hukkua turhakkeisiin ja siitä se ajatus sitten lähti...

Tänä vuonna sitten päätimme yhdessä porukalla, että emme osta toisillemme lahjoja. "Antamisen ilosta" tai sitten vain totutusta tavasta muutaman pienen lahjan on ilmeisesti jokainen toiselleen ostanut tai siis pukilta toiselle toivonut ;)

Itse olen pysynyt suht tiukasti alkuperäisessä suunnitelmassa ja jakanut ”säästetyt” lahjarahat kahteen hyväntekeväisyys kampanjaan, joita pidin tärkeinä ja jotka herättivät auttamisen ilon tunteita.




 Näihin kuviin ja tunnelmiin...  Haluan toivottaa jokaiselle teistä ihanaa joulua, olkoon se täynnä rakkauden sekä läheisten ihmisten täyttämiä lämpöisiä hetkiä. 

HYVÄÄ JOULUA RAKKAAT! 
-T- 

Ps. Tänä vuonna halusin auttaa ihan vaan auttamisen ilosta Girls Can - Koska olen tyttö!  sekä Uusi Lastensairaala 2017

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti