keskiviikko 4. joulukuuta 2013

Vihermömmöt


Ikuisena flunssan, poskiontelon- ja korvatulehdusten vastaan taistelijana, olen vihdoin löytänyt parhaat taistelukaverini.Vihermömmöt eli viherjauheet. Paljon on ollut puhetta levien terveysvaikutuksista, joten päätin kokeilla spirulinajauhetta. Loistava lisä aamu smoothiessa tai mehuun sekoitettuna. Suosittelen! Halusin myös jotain, joka tukee treeniä, joten tämä oli oiva valinta ravinnerikkauksineen. Protskua jopa 70%!  Loistava antioksidanttien lähde ja ehkäisee tulehduksia. Sisältäen todella paljon tärkeitä mineraaleja kuten seleenia, kalsiumia, rikkiä ja B-ryhmän vitamiineja sekä  A-, E- ja K-vitamiinia.

Superfood intoilijana löysin Ruohonjuuresta Leaderin Natural Foods Green Mix viherjauheen. Sprirulinan lisäksi tämä supermix sisältää myös chlorella-,ohranoras-, vehnänorasjauhetta.

Chlorella on myös levä, joka sisältää paljon mineraaleja ja vitamiineja.Se herätti kiinnostukseni lehtivihreän ominaisuuksillaan (lehtivihreäpitoisuus 5%). Tarkoittaen enemmän lehtivihreää grammaa kohti, kuin mikään kasvi. Ei siis enää tarvitse syödä niin paljon tummanvihreitä kasviksia ja salaatin puputtaminenkin helpottuu ;) Sen sanotaan myös tukevan aivojen ja maksan toimintaa, parantavan ruoansulatusta, vähentävän tulehduksia, parantaen immuunijärjestelmän toimintaa ja auttaen kehoa poistamaan haitallisia myrkkyjä. 

Huom! Hiukset, kynnet ja iho parhaassa kunnossa ikinä!

Mitä muuta sitä enää tarvitseekaan! Superjauhetta naamaan ja elämä hymyilee eikä sairaudet estä menoa.

-E-
 


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti