keskiviikko 11. joulukuuta 2013

Winter nails


Huomenna olis duuniporukalla kauden päättäjäiset, jotkut voisi kutsuu niitä myös pikkujouluiksi. Mulle tämä merkkaa syksy-talvi 2013 sesongin päätöstä ja ALE ajan lähestymistä. Ajatukset siintää jo pitkällä kevät-kesä sesongissa tai sitten seitsemän päivän päästä alkavassa lomassa;) 


Mä oon aina ollut maailman huonoin kynsien lakkaaja. Kaapista on löytynyt tasan yks kynsilakka ja se on musta ja sitä ollaan sitten sudittu loppuun syötyihin töpökynsiin.
Nyt kuitenkin on tapahtunut jotain merkittävää, kun meidän pirpana on alkanu hiplailemaan kaupoissa lakkoja, niin kaapit on täyttynyt kaiken maailman väreillä ja muakin on alkanu kiinnostamaan. 

Tämä on nyt sitten ehkä ensi askel ilmiöön, missä äiti ja tytär alkavat näyttämään samalta ja käyttämään samoja vaatteita, siinä vaiheessa kun äiti ei halua tunnustaa, että on kasvanut yli puberteetti iän tai kun tytär täyttää kuusitoista ;) 

Tän sesongin väreistä on mun lempilakoiksi noussut kolme, joilla saa kyllä lisää juhlantuntua asuun kuin asuun...


1. GinaTricot, Beuty Nails lakka sävy 07 Zinfandel 
(Väri on astetta tummemmi kuin tuossa kuvassa.)
Väri on aivan mahtavan ja menee mahtavasti yhteen mun Make Up Storen -  Vamp Mat värisen huulupunan kanssa. 


2. Lumenen Gloss&Care lakka - sävy 32 Darkened Nights

Ihanan tumman ja täyteläisen vihreä väri ja sopii aika moneen mun asuun varsinkin kun pukeudun aika usein mustaan ;) Pirpanan mukaan tää on sellainen "uuh babes" lakka :D




3. GinaTricot - Beauty Nails - sävy 89 Punk.
Tummanharmaa hilelakka. Hileet ja Glitterit on toinen asia mihin en ohirveesti lämpee, mutta tämmöistä oon kyllä kauan etsiny mustan rinnalle ja nyt se löyty. Lakka koristaa kynsiä myös huomenna juhlavilla joululounailla Primulassa. 


 Kerkesin kyllä lähettämään kaks kuukautta sitten joulupukille kirjeen missä kerroin, kuinka en tarvitse joululahjoja, mutta hyvä joulupukki jos millään voisin perua tuota pyyntöä??
Voisin niin mieluusti ottaa sittenkin vastaan;

1. ZenGrow puutarhaseinän
sekä
2. Taikanappulan jolla saa hetkellisesti ympäröiväm hälinän katoamaan. 
Tämä olisi ajoittain todella käytönnöllinen niin töissä kuin kotona ;)   

Pirpanakin haluaisi vielä lisätä omaan listaansa yhden asian, mitä on jo toivonut muutaman vuoden;
Taikapölyn, jolla saisi muutettua äidin sammakoksi ja takaisin silloin kuin itse haluaa.


-T-

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti