maanantai 9. joulukuuta 2013

Let it snow.


Let it snow... we are ready.Varoitus: teksti ja kuvat saattavat sisältää tuoteasettelua ;)








On hiukan pimeetä, on hiukan sadetta, on hieman tuulta jopa myrkyä. Ja sitten vihdoinkin edes hiukan lunta, kun katsoo katulyhdyn valoon voi erottaa hiljaa maata tavoittelevat hiutaleet.

Ei olis enää hetkeäkään jaksanu täydellisesti itseensä imevää pimeyttä. Se valtaa mielen. Se puristaa vahvankin ihmisen kasaan.  En tiedä mitään terapeuttisempaa kun seurata kevyttä lumisadetta - missä jokainen hiutale ottaa oman paikkansa ja aikansa, ilman kiirettä. Mielummin vielä niin, että olet itse ottamassa niitä vastaan yhtä kiireettömänä. 




Myssy  on todella vanha, mutta rakas. Eikä mitään havaintoo kenen se on tai mistä ostettu. Se on juuri sopivan muhkea ja iso, jotta se suojaa mua pahalta maailmalta. 

Takki on viime syksynä ostettu COS:n alennus myynneistä, todellinen löytö. Siellä se roikkui viimeisenä rekissä eikä ollut kelvannut kenellekään, meinas jäädä multakin huomioimatta, koska on kolme vaatekokoa normaalikokoa suurempi. Joku siinä kuitenkin viehätti ja päätin kokeilla ja se oli rakkautta  <3. 

Huivi on 2009 ostettu Stockmannilta ja on itseasiassa ihan hartiahuivi ja siihen tarkoitukseen alunperin hommattukin. Rakastan erilaisia huiveja ja  näyttävyys ja koko on niissä se juttu, joten tämäkin hartiahuivi päätyi kaulaan eräänä talvisena päivänä, kun halusin kietoutua johonkin isoon ja lämpimään. 

Housut Garlings - NowAndThen. 

Kengät: DR. MARTENS - 1460W Boot <3  Nilson Shoes, Forum




Esprit collectionin vihreä viskoosi maxi hame toimii niin talvella kuin kesälläkin. Hame ostettu tänä kesänä Espritin nettikaupasta. Muuten mustaan pukeutuneena kirkas vihreä tuo valon pilkahduksen tyyliini. Edc biker nahkarotsi myös Esprilta monen vuoden takaa. Tämä malli sopii jokaiselle! Karvaiset rukkaset saatu viime vuonna (Pieces). Tarpeeksi isot niin lämmittää ihanasti. Musta villamyssy aina päässä (kuuluu vakio kalustoon) Dr.Martenssit karvavuorella paras sijoitus tähän talveen!


Dr. Martenssit on kyllä yks tän kuluneen vuoden hiteistä, niitä näkyy kaikkialla ja ne hävii kenkäkauppojen hyllyiltä samointein. I don't blame you... Mulla on jo uudet kiikarissa, jos vaikka keväämmällä satsais uusiin, tekstiili maihareihin. Ihan muuten vinkkinä niille joiden mielestä sisäpohja tuntuu kovalta - vaihtakaa kengän oma sisäpohjallinen muotoiltuun pohjalliseen, niin fiilis paranee huomattavasti. 


 Dr. Martensit voit muuten ostaa vaikka Nilson Groupin uudesta nettikaupasta PutFeetFirst.com, mikä avattiin suomen markkinoille 28.11.2013



Kiitos miljoonasti huikealle kuvaajalle Sannalle. Kiitos ja Anteeks :D 



-T-

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti