keskiviikko 1. tammikuuta 2014

... ja käymme matkaan riemuiten...


...  Matkaan kohti vuotta 2014 ja uusia seikkailuja... Erika voi sitten kertoilla todellisista matkoista kunhan pääsee takas koto Suomeen ;) 

Levin lomat on nyt sitten tältä erää taputeltu. Aina on yhtä ihanaa lähtee, mutta niin on kyllä ihana tulla kotiinkin. Tehokkaana kerkesin käydä pari päivää jo töissäkin, huh-hu, onneks heti tuli vähän lomaa ;) 
Levillä mikää ei oikeen ollut muuttunut, meno oli edelleen yhtä lepposaa ja hintavaa kuin ennenkin.

Tunnelmia Leviltä 18-29.12.2013
Ja tämä on nyt ihan pakko vaan jakaa... Sain juuri joulun alla Kipa-tontulta lahjaksi mattamustan kynsilakan, my new favorite <3 Kynsilakka kuuluu Tiia Vanhatapion ja Seppälän yhteistyön hedelmiin. Tämä tulee olemaan kovalla käytöllä, toivottavasti tätä saa jatkossakin - tai löydän edes jotain korvaavaa... 

Black Bird - Tiia Vanhatapio/Seppälä

Sitten jos vielä palaillaan hetkeksi vuoteen 2013...
Noin, huh, eiköhän se ollut siinä :D  

Mitähän se tämä vuosi sitten tuo tullessaa...
En mitään lupaa, en mitään päätä... vai pitäiskö?
Jos jotain lupaisin, niin voisin luvata, että pyrin parhaani mukaan  järjestelemään elämäni niin, että aikaa jäis itselle, perheelle sekä ystäville enemmän. Järjestelisin elämäni niin, että jäisi enemmän aikaa rakastaa, iloita ja tuntea. Ponnistelisin himpun verran enemmän unelmieni eteen ja laittaisin itseäni likoon hitusen verran enemmän.
Voisin myös luvata, että kun ostan jotain, niin mietin, että mitä ostan, mistä ostan ja miksi ostan ennen kuin ostan.

Sitten sain ystävältä haasteen; 12 uutta asiaa vuonna 2014. Ensin olin, et niinku onpa taas hömppää, mut sit aloin ajattelee, et se vois olla kyllä aika hyvä idea ja päätin tarttua haasteeseen.  Ideana on siis tehdä/kokea 12 uutta asiaa tämän vuoden aikana ja ajattelinkin, että joka kuukausi olisi hyvä kokea jotain uutta ja ehkä mennä vähän oman mukavuusalueenkin ulkopuolelle kylään.
Eli sitten vaan "haasteita" miettimään :D Ehdotuksia otetaan vastaan ja mukaan saa lähteä. Tehdäänkös tästä yhteinen juttu. Toisen kokemuksista ja ideoistahan voi saada itsellekin uusia ideoita ja niitähän olis kiva toteuttaa hyvien vanhojen ja uusienkin tuttavuuksien kanssa. 

Viimoseks vielä hiukan fiiliksii tulevaan kevät - kesä muotiin :D 



"Happiness is like a kiss. You must share it to enjoy it." - Happy Joe

-T-  


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti