perjantai 10. tammikuuta 2014

Little bit less ink maybe baby???


Kävin eilen tutustumassa yhteen aivan uuteen mahdollisuuteen, mut siitä kerron vasta kohta, heti kun oon ensin hehkuttanu kuinka reippaasti jaksoin odottaa NÄINKIN kauan, ennen kuin raahasin itseni jonottamaan Starbucksiin. Onhan se vähän akvaario ja olihan siellä edelleen vähän jonoo, mutta ehkä mä vaan lopetan valittamisen, koska oli se vaan niiiiin hyvää :D :D 

Rauhallinen startti, muuten niin hektiselle päivälle <3 
... Ja sitten ihan ensimmäistä kertaa elämässäni kävin plastiikkakirurgin juttusilla. Se oli aika jännää...
No mutta, en siis ole suurentamassa rintojani enkä ihan vielä o ryppyjäkään menossa silittämään (vaikkakin stockan kauneusihminen suositteli ryppyvoidetta nassurasvaksi - toivottavasti kuitenkin ennalta ehkäisevässä mielessä??? )  

Nyt kun olen ottanut tarpeeks tatuointeja, niin nyt niitä voi alkaa sitten poistelemaan :D 

Kävin siis Plastic Surgery Centerissä tutustumassa mahdollisuuteen, josko mun alaselän peittävän tribaalikuvion voisi poistaa laserilla. Klinikka sijaitsee Helsingissä Aleksanterinkadulla, joten sinne oli ainakin helppo löytää. 
  Tosiaan vuosi sitten päätin, että kummatkin kymmenen vuotta sitten tehdyt tatuoinnit tulee olla kunnossa ja hyvässä sellaisessa ennen kuin täytän kolmekymmentä (tik-tak-tik-tak).  

Ja oon jo aika kauan miettinyt, että mitä alaselkään keksin, kyseessä on kuitenkin iso ja tumma kasa tribaalikuviota ;) 

22cm x 10cm ja kyllä alaselkä
Kun netistä lukee kokemuksia laserhoidoista, niin ensimmäiset adjektiivit mitkä informaatiotulvasta hyppää silmille on: arpeutunut, epätarkka, kivulias, joten vastaanotolle mentiin todella luottavaisin mielin.

Plastic Surgery Centerissä on kuulema tällä hetkellä suomen markkinoiden kehittynein ja tehokkain laser.  Tämä uusi laser saa poistettua kaikki värit ja jälki on kuulema erittäin tarkkaa ja tehokasta. Laserhoidon pitäisi olla myös turvallista, pääosin kivutonta ja normaalisti se ei aiheuta lainkaan arpia tai haavoja. Great!

Yksi hoitokerta kestää noin 10 minuuttia ja hoitokertojen määrään vaikuttaa tottakai tatuoinnin väri, värin laatu, tatuoinnin ikä. Hoitokertojen välissä olisi hyvä pitää ainakin kuulema semmoinen 4-5 viikkoa taukoa, jotta aineenvaihdunta saa poistettua tatuointi väriä pikkuhiljaa pois. Mutta vinkkinä niille jotka tosiaan on harkitsemassa hoitoa; kaikki mikä vauhdittaa aineenvaihduntaa eli terveellinen ruokavalio, veden juonti, liikunta jne. nopeuttaa myös niiden tatuointi "hippujen" poistumista elimistöstä.
Ja omalla pikku lisä panostuksella voi kuulemma säästyä yhdeltä hoitokerralta???

Mun tuo selkä tatuointi on otettu 10 vuotta sitten, sen väritys on tosiaan todella tumma ja se on aikoinaan väritetty kaks kertaa. Se kuuluu klinikan koko taulukon mukaan todella isoihin yksittäisiin tatuointeihin. Konsultointitäti arvioi, että mun tapauksessa hoitokertoja tulisi tarvitsemaan seitsemästä kahdeksaan kertaa.

Tutustumisreissulta jäi käteen luottavainen mieli nykylaserteknologiaa kohtaan,
mutta ei siis aikaa tatuoinnin poistoon.

Onpahan syy suunnitella tuohon päälle jotain isoa ja näyttävää :D ja ok, se oli todella kallista puhaa mun kohdalla. Multa tuo olisi tullut lohkasemaan semmoisen 2500- 3100€ eli ei näillä kuukausi palkoilla :D

Ja tämä taiteilija on tottunut aloittamaan uuden luomisen tahraiselta paperilta.



Mutta ne jotka halajaa lisä infoa asian tiimoilta, niin suosittelen vierailua Plastic Surgery Centerin nettisivuilla tai ilmaista konsultaatiota paikan päällä.   

-T- 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti