sunnuntai 22. maaliskuuta 2015

Streat Helsinki EATS!

Nyt se oli taas täällä, katuruokaa jokaisen makuun!

Viime vuonna tapahtumassa oli väkeä todella paljon ja samoin tänä vuonna. Nyt ruokarekat oli kuitenkin sijoiteltu paremmin, ettei ollut samanlaista väentungosta kuin edellisenä vuonna. 


Nyhtöpossu oli taas suosittu ja huomasi, että sitä jonotettiin eniten ja jonot oli todella pitkiä. Itse valitsin ruokarekan johon ei tarvinnut jonottaa tunti tolkulla. 

Sää oli loistava, mutta tuuli oli niin kylmä ettei ulkona viitsinyt kauan seistä.
Heti kun saimme ruoat eteen ja syötyä ne niin siirryimme sisätiloihin nauttimaan kuumat irish coffeet. 

Tapahtuma on todella hyvä, mutta ajankohta ehkä vähän huono. Nyt molempina vuosina on ollut ihana aurinkoinen sää, mutta todella kylmä ettei ulkona viitsi kauan seistä jonottelemassa ruokaa. Huhtikuun loppu olisi parempi ajankohta tapahtumalle, koska silloin olisi jo lämpimämpi.


Valitsimme ruokarekan, jossa ei ollut pitkää jonoa ja missä ruoka vaikutti mielenkiintoiselta. Kohteeksi osui Grill&Cafe Citikka, jossa tarjoiltiin pientilan viljapossun ribsejä ja revittyä possua rieskassa. Annoksissa oli tulisuutta antamassa T-mun chilikastike. 
Mä söin ribsit ja Piia otti possurieskan. 
Ruoka sai molemmilta peukut! Erittäin hyvää ja juuri sopivan kokoiset annokset. Chilikastike antoi juuri sopivasti pientä potkua ruokaan.

Ruokaa jonottamassa


Ribsit

Nyhtöpossua rieskassa

Ruota sai peukun Piialta

-Y-


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti