sunnuntai 7. joulukuuta 2014

Home sweet home with something new and old

Joulu lähenee ja monella on pieni sisustushiiri herännyt eloon! Halutaan saada kotiin vähän jouluista tunnelmaa ja alemyynnitkin on jo alkanu, joten on oiva hetki ostaa myös jotain kivaa kotiin tulevaa kevättä odotellen :)

Ite en oo mikään joulun suurin fani ja enkä innostu joulu hömpötyksistä, mutta muuten musta kuoriutuu tasaisin väliajoin "sisustaja". 
Tärkeintä mulle sisustuksessa on vanhan tavaran hyödyntäminen. En halua kotiin enää ikinä yhtään Ikean tusina lastulevyroinaa! 
Suurimman osan huonekaluista ja pientavaroista olenkin hommannut kirpputorien, roskalavojen ja tori.fi:n kautta :)Jotain on täytynyt ostaa uutena, kun ei ole valmiiksi käytettynä löytynyt juuri sopivanlaista pitkän etsimisen myötä.

Saaneen siis esitellä pieniä palasia mun pikkusesta yksiöstä :)

50-luvun kampaus pöytä ja tuoli
Vanha roskalavalta bongattu lampunjalka
Kampauspöytä sai kaveriksi tori.fi-sivuilta hankitun tuolin, mikä on uudelleen maalattu ja lakattu. 
Ja tietysti räsymatot on ehdottomia!

"Uusi" eli nyt jo vanha sohva sai kaveriksi mun oman 31-vuotta vanhan nallen ja sen kaveriksi löyty kirpparilta jo hieman kaljuuntunut nalle. 
Sohvan selkämyksellä on mun vanha vauvan tilkkutäkki ja istuinosan päällä koristeena ja vähän suojana virkattu viltti. 
Taustalla näkyvä lampunjalka on bongattu roskalavalta ja maalattu sisustukseen sopivaksi ja laitettu uusi varjostin pitsisomisteen kera.

Le Case de Cousin Paul-valosarja
Ihastuin jo varmaan vuosi sitten Le Case de Cousin Paul-valosarjaan, mutta niitä sai etsiä kissojen ja koirien kanssa ja ne olivat suhteellisen tyyriit omaan makuun, joten jätin ne lojumaan kaupan hyllylle vuosiksi. Kunnes nyt ne tulivat tarjoukseen Stockalle ja pitihän sitä heti käydä hakemassa ne :)
Oli kyllä valinnan vaikeus, kun piti päättää minkä väriset pallot haluan ostaa. 
Olisin voinut ostaa kaikki :D Mutta tyydyin kuitenkin hillittyihin väreihin, koska ne on helppo yhdistää kaikkeen.

Vanha matkalaukku koiranpetinä
Saaneen esitellä uusimman tulokkaan: Toukon <3
Herrasta tulee oma postaus vielä myöhemmin :)
Koska kotiin on tullut uusi tulokas, piti hänelle hankkia oma peti. Ja mähän en voi sietää niitä perinteisiä koiranpetejä yhtään! 
Omistan kaksi vanhaa matkalaukkua, niin sain idean että siitähän tehdään Toukolle oiva peti. Touko on ottanut pedin oikein iloisena ja tyytyväisenä vastaan ja peti ei todellakaan näytä ikinä näin siistiltä mitä kuvissa.Meni 2 minuuttia kun peti oli jo myllätty ja revitty keskelle lattiaa :D


Ihanaa joulun odotusta kaikille!

-Y-





Ei kommentteja:

Lähetä kommentti