keskiviikko 28. toukokuuta 2014

There is Summer Festival and then there is Finnish Summer Festival!!


Viikko sitten kun katso säätiedotuksia, niin siellä möllötti aurinko ja lupailtiin +28 asteen lämpötiloja Hietsuun 28.5 keskiviikoks. 
Jesh, hiukan hienoo aurinkoo, lämpöö, biitsi, paljon kavereita ja Metallica. 
Ei vois parempaa aloitusta lomalle saada ja vähän hyvä mahdollisuus kuvailla teille inspiraatio kuvia kesän festarilookeista. 

jaa... p*sk*nmarjat.... pikku hiljaa sinne ennustuksiin alko ilmestyy pilven hattaraa, lämpötilat alko laskee, sitten tuli kuurot jne... Keskiviikkona seisottiinkin sitten Hietsussa toppavarustuksessa, tukkatöttöröllä tuulesta ja sateesta. 
Just love Finnish summer :D 

Sen verran oltiin sit vellipeppuja, että muut bändit jäi näkemättä, Slayerin kuulin ja Metallican näin...
Ohessa muutama kuva napattuna jostain massankeskeltä :D 






Jonkun viis tuntia tuolla tuli kuitenkin loppuunsa heiluttua ja vaikka varustus oli hyvä, kyllä tuo ilma verotti fiiliksestä osansa. 


Festareilla on kans hyvä muistaa ihan muutama juttu:


1. Jos odotat liikoja tulet aina pettymään
2. Ilmoille ei voi mitään, joten kannattaa varautua kerrospukeutumiseen myös vähän helteisemmilläkin ilmoilla, iltojen kylmyys saattaa tulla muuten yllärinä. 
3. Hyvät kengät on aika MUST. Hietsussakin joutu todistamaan muutaman kerran vierestä kun muutaman ottanut tyttölapsi hoippu sateen liejuttamalla hiekkalla korkokengillä. AUTS. 
4. Jos sataa, niin satsaa kunnon sadetakkiin, niistä kertakäyttösistä elmukelmuista ei o mihinkään
5. Festivaalit ovat aika usein massatapahtumia eli et ole tulossa sinne yksin, joten ota taskuun paljon iloista mieltä ja malttia. 

                   

Mullakin varustuksena oli pipo, hanskat (jotka hävis jo ensimmäiselle nesteytyspisteellä), DR.Martensin maiharit, lämpösukat, pillifarkut, kaks aluspaitaa, villapaita, takki ja sadeviitta.
Eikä ollu yhtään liikaa päällä.

Oli muuten todella kiva törmäillä vanhoihin tuttuihin vuosien takaa. Ihanaa, et tulitte moikkailee ja vetää sadeviitan helmasta.

Seuraava Festari mihin osallistun taitaa sit ollakin vasta TUSKA, eli siellä nähhään seuraavan kerran näissä merkeissä :D

-T-  

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti