maanantai 19. toukokuuta 2014

Tadaa!

Ensimmäinen blogipostaukseni! Rockabellat sai yhden innokkaan tyttelin lisää joukkoihinsa eli mut. 
Olen aikaisemmin miettinyt oman blogin pitämistä ja nyt sain mahtavan tilaisuuden ruveta kirjoittelemaan tänne, niin eihän siitä voinut kieltäytyä. J

Opiskelen vaatetusalaa, joten muoti on lähellä sydäntä. Etsin vielä hieman omaa tyyliä ja sitä kuka olen, mutta tyylini on jo muokkautunut vahvasti viimeisinä vuosina tummanpuhuvaan rock/punk henkeen, vaikka kuvasta voisi päätellä toisin. Tykkään tietysti välillä hullutella myös vaatteilla. 

Vaatekaappini koostuu lähinnä mustista ja harmaista vaatteista, koska niitä on aina helppo yhdistellä keskenään ja tunnen niissä oloni kotoisaksi. Nykyisin mottoni pukeutumisessa on ”mitä rumempi, sen kauniimpi”. Yhdistelen mielellä karuja ja ehkä hieman rumia vaatteita johonkin, mikä tekee niistä omalla tavallaan kauniita. Ostan vaatteita mieluiten harvoin ja harkiten. Käyn tekemässä löytöjä kirppiksillä ja UFF:lla sekä tykkään tuunailla vanhasta uutta tai ommella täysin uutta.

Olen myös pahasti koukussa tatuointeihin ja niitä löytyy jo useampi. Lisää on varmasti tulossa. Yksi onkin vielä keskeneräinen, ja valmistuu tässä lähiviikkoina. J

Käyn mielelläni erilaisissa tapahtumissa ja haluan kokea kaikkea uutta, kivaa ja mielenkiintoista, vaikka joutuisin menemään mukavuusalueen ulkopuolelle. Se ei elä joka pelkää!

Rockabella-tyttöjä ja minua yhdistää koulun ja vanhan työn lisäksi muoti, tatuoinnit, samanlainen tyyli ja huumorintaju sekä rakkaus ruokaan, joten enköhän istu porukkaan yhtä hyvin, kuin sulka hattuun.  
Voitte siis odottaa minulta kirjoituksia muodista, tatuoinneista, tapahtumista ja ruoasta.
Toivottavasti tulette viihtymään myös minun kirjoitusten parissa.

Peace!


-Y-

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti