maanantai 31. maaliskuuta 2014

R/H ja MAKIAN huipputyyppien opeissa

R/H ja MAKIA

Taas yksi mahtava viikonloppu opiskelua takanapäin Helsinki Design Schoolissa. R/H ja Makian pitämät luennot olivat aivan mielettömän inspiroivia päiviä. 

Hanna Riiheläisen matka menestyneeseen R/H brändiin oli määrätietoisen työn tulos. Opiskelu taikissa yhdessä Emilia Hernesniemen kanssa ja harjoittelu Zac Posenilla pohjustivat uran suuntaa yrittäjyyteen.  
Oma brändi oli ollut unelmissa pienestä pitäen kasvaen yrittäjäperheessä. "Uskallus toteuttaa omaa näkemystä ja visiota" -lause jäi vahvasti mieleen. Verkostoitumisen merkitys tuli todella vahvasti esille, koska ilman kontakteja on haastavaa nousta esille. 

Samaa yrittäjyyden mahdollisuuksia ja vapautta Makian porukka korosti. "Uskalla olla oma itsesi ja tee asioita omalla tavalla" Heidän mukaansa brändin on oltava läsnä, oltava näkyvä ja tehtävä yhteistyötä muiden brändien kanssa. Erilaistuminen on heidän menestystarinansa. 

Uusin mallisto kuvattiin kahdessa viikossa, vuokraten laiva, lastaamalla laiva 14 bändillä ja Lapin kullan sponsoroimalla Lapin Kulta lavoin. Haluttiin pitää hauskaa kavereiden kanssa ja kuvata samalla hyvä mallisto. Kuka vuokraisi höyrylaivan bändeillä ja juottaisi heitä rajattomasti ja kuvaisi malliston....MAKIA.
Juuri tämän vuoksi, he onnistuivat. Ystävystytään, pidetään hauskaa ja luodaan jotain hienoa.

Katsokaa ja oppikaa. 
http://makiaclothing.com/#7709/makia-proudly-presents

Kotitehtäväksemme tuli miettiä Makialle uusi yhteistyökumppani ja toteuttaa markkinointikampanja.
Juuri tälläistä opiskelun pitää ollakin. Ideoimista ja pohdintaa brändien toiminnan mukaisesti.


R/H ja Makian mielestä markkinoilla on paljon osaavia suunnittelijoita, mutta muodin markkinoinnin tyyppejä on vähässä. Nyt siis kaikki, jos muodin alalla työskentely kiinnostaa niin tässä mahdollisuus nousta esille.

Yrittäjyys jäi viikonlopulta vahvasti mieleen...miksei ;)


LOVE
E





Ei kommentteja:

Lähetä kommentti