lauantai 8. maaliskuuta 2014

BLACKandWHITE clothes and more COLORFUL tattoos :D



Viikonloppu hengaillaan "sporttisemmassa" lookissa, hiukan jopa 50-luvunhenkeen baseball lookissa. Tyylin ehdottomasti paras puoli on huippu mukavat uudet NEW BALANCEN tennarit. Aivan mahtavaa, kun saa käyttää mukavia tennareita muuallakin kuin lenkkipolulla ja niitä saa vielä huolettomasti yhdistellä "siistimpiinkin" asuihin :D Tämä on muutenkin nyt niiiin mun muotihypetys aikaa. 50's, graafiset mustavalko yhdistelmät, isot takit, pipot, tennarit, DR.marten maiharit <3 

50's baseball look
Hame: H&M 
Toppi: Seppälä
Kengät NEW BALANCE/ NILSON SHOES
Laukku: DR:MARTENS
Kuva done by tiiarahkola @ polyvore

Ens viikolla alkais kevään odotetuin surruttelumaratooni Zombie Tattoossa, kun mun selkää aletaan nyt sitten työstämään "ajanmukaiseksi" :D Alla kuva tämän hetkisestä tilanteesta ja niinku jo aijemmin totesin, niin se oli hieno silloin kuin se tehtiin eli kymmenen vuotta sitten. En aio sitä kommentoida sen enempää ja jokainen voi mielessään luoda omat mielipiteensä asiasta ;)

22cm x 10cm ja kyllä alaselkä

Ja tässä olisi ensimmäisiä luonnoskuvia tulevasta ja kyllä alaselkä = koko selkä :D Vanhaa kuvaa ei peitetä vaan se muokataan "vanhaa kunnioittaen" koiperhoseksi ja siitä se ajatus sitten lähti ja levis käsiin. Kuvaan tulee väriä reilulla kädellä ja myös värityksessä näkyy teeman vastakainasettelu. Tiistaina kärsitään sitten ensimmäiset kuus tuntia, AUTS ;)



Hyvää naisten päivää kaikille 
mahtaville naisille

HAPPY INTERNATIONAL WOMEN'S DAY TO ALL STUNNING LADY'S ALL OVER THE WORLD 
<3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti