keskiviikko 5. maaliskuuta 2014

Helsinki Design School kuulumisia!

Nyt täytyy sanoa, että en olisi ikinä uskonut voivani istua pe-la koulun penkillä 7h/pv putkeen kestohymy kasvoillani. Helsinki Design School on paras sijoitus, mitä koskaan oon tehnyt.

Aamu alkoi jo mahtavasti: "Täällä on kaikki se mitä ei googlesta löydy" :)

Jotenkin sitä jopa tunsi itsensä etuoikeutetuksi ja motivaatio vaan kasvoi päivien myötä. Avointa keskustelua muodista, alan työpaikoista, sen vaatimuksista ja ennen kaikkea VERKOSTOITUMISEN tärkeydestä. Koululla mahtavat kontaktit muodin vaikuttajiin, jonka kautta moni löytänyt työpaikan ja mentorin yrittäjyyden kynneksella.

Viikonlopun aikana pohdimme markkinoinnin roolia muodissa ja ylipäänsä kaikilla toimialoilla, jota ei vieläkään hyödynnetä tarpeeksi tai ei edes osata käyttää. Keskustelu osana opetusmuotoa ottaa kantaa maailman ilmiöihin ja miten ne näkyvät muodissa ja kuinka on tärkeää ymmärtää että muoti keskustelee, ottaa kantaa, kuvastaa yhteiskuntaa, muuttuu ja muuttaa.

Koulu antaa loistavat eväät muodin markkinoinnin ammattilaiselle. Kävimme läpi Ivana Helsingin markkinointiguru, Pirjo Suhosen kanssa brändirakentamista, konseptin luomista ja markkinoinnin haasteita Suomessa.

Juuri tällaista osaamista tarvitaan Suomeen, jos halutaan kasvattaa tulevaisuuden osaajia. Kuten Hesarissa on ollut paljon puhetta laadukkaan koulutuksen kilpailukyvyn edellytyksistä. Suomalaiseen kulttuuriin kuuluu juuri tämä hiljaisen tiedon panttaaminen ja jonkin asteen eristäytyminen. Ei ymmärretä että tiimipelaamisella saavutetaan paras mahdollinen tulos. Jokaisen on pärjättävä yksin ja tehtävä samat virheet kuin me muutkin- ajattelu on onneksi pikkuhiljaa väistymässä.

Ensi kerralla Makian poppoo tulee kertomaan omia markkinointi oivalluksia ja vinkkejä maailmanvalloitukseen.


Makian video 15min. Hyvien tyyppien kanssa suoraan maailmalle vahvalla uskolla omaan tekemiseen.

SUOSITTELEN todellinen inspiraatio, jos suunta hukassa!

http://vimeo.com/45021533

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti