keskiviikko 19. helmikuuta 2014

Kultturelli häppening :D




On ollu kyllä kulttuuria kerrakseen yhteen viikkoon. Kaapelilta Kulttuurikeskus Caisaan ja sieltä vielä Helsingin kaupunginmuseoon. Is this really me? :D Oon mä onneks koulu hommeleitakin saanu eteenpäin aika hyvällä kädellä.

Kaapelilla kun pyörähdettiin niin se meni kyllä enemmän pippaloinnin puolelle kuin kulttuurin, vain menikö?? Kyseessä oli toista kertaa Helsingissä järjestty The Kustom Kulture Show ja tarjolla oli nähtävää ja koettavaa kyllä lattiasta kattoon. 




Tapahtuma oli keränny porukkaa ihan mukavasti ja oli siellä tosiaan ihan kivasti nähtävääkin, mutta jotenkin yleisvaikutelma jäi silti aika vaisuksi (viinan vähyyttä.......??? Ehkä....). Ja mua jäi itseeni harmittaa se kun lavalle ei nähny vaikka seiso melkein vieressä, niin että Burlesque Show:ta menin katsomaan ja näin muutaman hiustupsun enkä niitä tissitupsuja ;) 

Hmmmmm... pitäisköhän mullekin tollainen juomateline???


Siitä vähän ens kesään inspiraatiota :D Kyllä alko muuten samointein puntit tutisee ja ihan varmasti linnun lauloi korkeemmalta seuraavana aamuna... kevät tulee kohisten ja kohta pääsee taas kruisailee <3

Tapahtumaa lupailtiin myös ens vuodelle ja jos suunta on yhtään parempaan päin, niin kyllä mä siellä taas varmasti kaljalla käyn :D 

Viikon lopun kikereistä kun selvittiin.... eli tänään ;) kävin koulun kanssa Kulttuurikeskus Caisa:ssa tutustumassa heidän toimintaan. Ei siinä mitään kummalista ollut, mutta sykähdyttävää oli Lola Pavlovicn näyttely.
Suomi pienessä sydämessäni - Lola Pavlovic 6-27.2 Kulttuurikeskus Caisa

Lola on vasta aloitteleva taiteilija, mikä ehkä puhutteleekin akryyliväreillä maalatuissa tauluissa eniten. Niin kuin Caisan esitteessä sanotaan "Lolalle kuten kenelle tahansa taiteilijalle, on tärkeää, että ihmiset näkevät hänen töitään". Näyttely on 27.2 saakka Caisan käytävägalleriassa ja sinne on vapaa pääsy. Suosittelen ehdottomasti käymään jos sinulla on hetki ylimääräistä aikaa ja satut olemaan lähellä. 
Anna itsellesi lupa hetkeksi uppoutua ja anna kolmevuotiaan taiteilijan viedä mukanaan ja näyttää hänen näkemyksensä maailmasta. 

Nyt kun, sit kun tästä tuli nyt tämmöinen tapahtuma sisältöinen teksti, niin huomasin siellä Caisassa, että Helsinki Burlesque Festivaalit olis 28.2 -1.3, ehkä siellä näkyy sitten niitä tissitupsuja edellisenkin edestä. 

JULENET14

-T-

1 kommentti:

  1. Kiitos Miia palautteesta/huomiosta.
    Nyt nämä kommenttikentät on myös avattu tavan kansalaisille - eli meillä oli joku google+ asetus päällä, mikä esti muita kuin google+ käyttäjiä kommentoimasta....

    So feel free to say your opinion <3

    Tiia

    VastaaPoista