lauantai 8. helmikuuta 2014

First time in my life


Torstai kului mukavasti palavereissa, mutta ennen todellista uppoutumista asiaan oli ohjelmaan ujutettu jotain aivan uutta ja ihanaa... (aluksi jopa hiukan pelottavaa...)

Joo ja EI, tää ei TODELLAKAAN ole mikään kevät-kesä 2014 sporttilook, vaan muinaismuistot, niiltä ajoilta kun oikeesti harrasti.... ELI TODELLA KAUKAA.... ;) 

Aloitin siis eilisen aamuni palaverilla - josta sitten kiiruhdin Kalasatamassa sijaitsevalle Vertical Clubille elämäni ensimmäiselle rengastrapetsi tunnille... Ensin suhteellisen korkeella roikkuvat renkaat sai naamalle vääristymään hermostuneet hymyn, mutta pikku hiljaa kun vaan ryhty tekemään sitä uskallusta tuli lisää ja se olikin yks kaks TODELLA hauskaa ja samalla TODELLA haastavaa.






Seisoskelen päivät pitkät tönkköjen jalkojeni päällä ja tapsuttelan ympäri liikettä, niin tämä oli aivan mahtavaa vastapainoa kun pääosissa oli käsi-, hartia- ja selkälihakset ja mukana oli myös mukavasti
venyttäviä liikkeitä. Teki ihmeitä kankeelle myyjättärellekin ;) Ehkä ne tuotteet löytyy nyt myös sieltä alahyllyiltä asiakkaalle? (Ei siis vielä, koska tänään oon tönkkönä tekemisestä, mutta ehkä huomenna)

Käykää ihmeessä tutustumassa Vertical Clubin sivuilla lisää aiheeseen. It's totally worth it :D

-T-




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti