tiistai 3. helmikuuta 2015

Päivitä sisustus

Oletko niitä ihmisiä, joiden mieli vaihtuu sisustuksen suhteen usein ja haluat piristää kotiasi uusilla tavaroilla?
Minä olen! 
En kuitenkaan halua turhaa roinaa hirveitä määriä kaappeihin roikkumaan. Yritän tehdä sisutuspäivityksen edullisesti ja mahdollisimman vähällä ylimääräisellä roinalla.

Mutta miten sen onnistuu? 
Itsellä on erittäin selvät kuviot millaisesta sisutuksesta pidän, mitä haluan tai en halua kotiin. Ensimmäinen asia on, että Ikeasta en suostu ostamaan yhtään huonekalua! Muita sisustustarvikkeita kyllä, koska hintalaatu-suhde on kohdillaan. 

Löysin Ikeasta edullisen väliaikaisen maton. Touko-mopsi on vielä sen verran pieni, että saattaa päästellä vahinko liruja matolle, joten en halua laittaa "kallista" mattoa esille. Väliaikainen matto on kiva piristys ja Touko tykkää leikkiä ja nukkua siinä.
Matto Ikea 20 euroa
Touko-mopsi kuvausrekvisiittaa ;)

Pienillä asioilla saa suurenkin muutoksen kodin ulkonäköön. 
Vaihtamalla sohvan tyynyjen päälliset, sohva näyttää uudelta.
Tyynynpäälliset H&M 4,99-9,99 euroa

Verhot on kalliimpi hankinta, mutta tarjoushaukkana ja ompelutaitoisena löysin Ruoholahden Kodin1:sen loppuunmyynnistä verhokangasta edullisesti. 
Olen himoinnut Annon pelto-verhoja jo pidemmän aikaan, mutta mielestäni 50 euroa verhoista on turhan paljon. Sitkeänä odottelin, jos ne tulisi alennukseen. Onneksi en ostanut niitä, koska löysin pelto-verhokangasta alesta :)
Nyt sain haluamani verhot edullisesti ja säästin 20 euroa ja kangasta jäi vielä tyynynpäällisiin tai johonkin muuhun tarkoitukseen
Verhokangas Anno pelto 

Yksi edullinen tapa muuttaa sisustusta on vaihtaa taulukehyksiin kuvat! Kyllästyin Jaffa-aiheisiin tauluihin. Päätin etsiä netistä kivat kuvat. Tulostin kuvat ja laitoin kehyksiin. So simple!
Kehykset vanhat
Kuva tulostettu netistä

Vanha virkattu rahi sai myös uuden päällisen. Löysin Ruoholahden Kodin 1:sen loppuunmyynnin viimeisinä päivinä vielä todella edullisesti kankaita. 3 metriä kangasta maksoi vain 5 euroa. 
Kangas Kodin 1


-Y-


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti