maanantai 16. helmikuuta 2015

CROSSFIT

Treenit aloitettu Crossfit Sörnäinen, Wolverine Helsingissä systerin kanssa. Kahden viikon alkeiskurssi läpikäyty ja jäljellä viikon treeni kokeilu ennen jatko päätöstä.

Sali treenaaminen alkoi tuntumaan liian yksipuoliselta ja kaipasin muutosta. Olin kuullut paljon crossfitista, joten päätin kokeilla ja jäin KOUKKUUN. Nopealla sykkeellä toteutettu salitreeni on paras stressin poistaja ja ennen kaikkea tuloksia syntyy nopeasti. Fiilis treenien jälkeen on aivan uskomaton, itsensä haastamista joka sekunnilta.

Autorengas nostetaan pään yläpuolelle ja juostaan ylös 6.kerrokseen. Tämä vasta lämmittelyä. Samojen renkaiden ja lisäpainojen vetämistä köydellä, treenikaverin kantamista, kyykkämistä, leuanvetoa, boxille hyppäämistä siis kaikki tämä mahtavan treeniporukan kanssa.

Ainoa, mikä mietityttää on hinta. Rajaton jäsenyys 95e/kk tai kaksi kertaa viikossa olevat treenit 75e/kk.Nykyinen salikorttini Elixiassa 63e/kk sisältää pääsyn kaikkin saleihin ja tunnit pilateksesta salitreeneihin. Molempia en voi pitää ja nyt tulisi tehdä päätös. Toisaalta voisin pitää nykyisen salikorttini ja treenata itse crossfit tyylisesti systerin kanssa (sama jäsenyys) tai hypätä täysin crossfitin mukaan hyvällä porukalla ja kehittyä intensiivisellä treenillä.

Kansainvälisyys on myös yksi asia, joka vaikuttaa viihtymiseeni Wolverinella. Kaikkia kohdellaan tasapuolisesti ja ennenkaikkea aina mahdollisuus tekniikan hiomiseen yhdessä valmentajan kanssa. Tunnit ovat englanniksi. Ryhmän koot vaihtelevat 5-12 ja opetusta saa tarvittaessa suomeksi, englanniksi, ruotsiksi ja jopa viittomakielellä.
http://www.wolverinehelsinki.com

Mitä mieltä olette?


-E-

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti