tiistai 28. lokakuuta 2014

Helsinki Design School ja stailisti Sofia Oksanen

Taas on yksi huikea Helsinki Design School viikonloppu takana. Enää pari kk ja sitten olisi muotimarkkinointitutkinto paperi takataskussa. Muotitoimittajan kurssi kiinnostaa todella paljon ja täytyy todella harkita koulun jatkamista. Haku käynnissä useampaan koulutusohjelmaan, joita kaikkia suosittelen lämpimästi. Rajattomat kontakti-ja työ mahdollisuudet ovat kaikkien ulottuvilla.

Valokuvauskurssi on noussut todella suosituksi, joka innostaa tallaista visuaalitonta ihmistäkin kuvaamaan enemmän. Syksyn tullen inspiraatio vain tulvii ja yritän saada sen koottua tuleviin teksteihin ja kuviin.

Viikonlopun ehdoton suosikki oli stailisti Sofia Oksasen luento. Anteeksi pyytelemätön persoona on noussut huipulle omin ehdoin alkaen tekemään työtä intohimon kautta ja katsonut mihin omat taidot riittävät Milanon Istituto Marangonin Fashion Styling tutkinnon käyneenä kehittyen yhdeksi Suomen parhaimmaksi stailistiksi. Paras neuvo alalle pyrkiville on hakeutua assistentiksi alan huippuosaajan oppeihin omaksuen käytännön asiat tekemisen kautta. Jatkuva kontaktointi ja yhteydenpito ovat Sofian mukaan avainasemassa alalla menestymiselle. Usko omaan tekemiseen ja ennen kaikkea työ hyvien tyyppien kanssa hauskanpitoa unohtumatta oli Sofian luennosta mieleenpainuvin asia.

Tämä inspiroi joka tasolla ja sai taas miettimään omia tulevaisuuden kuvia. Kaikki on loppujen lopuksi kiinni vain omasta itsestä ja halusta pyrkiä kokoajan eteenpäin.

Muutama kuva aamuisesta kauniista Helsingistä.





-E-

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti