keskiviikko 11. kesäkuuta 2014

Trendit Tallinnassa

Nyt on aika kaivaa kaapin perukoilta vanhat havaiji-paidat esiin ja laittaa lei kaulaan!
Kesän 2014 trendejä on ananakset, tropiikin kukat ja Havaiji.

Toppi: shoptiques.com
Aurinkolasit: boohoo.com
Sandaalit: Marni
Shortsit: River Island
Laukku: zatchels.com

Tehtiin Tiian kanssa matka Tallinnaan ja tutustuttiin paikalliseen muotiin kaduilla ja vaateliikkeissä. Seurasimme ihmisiä kuitenkin enemmän terasseilla istuskellen lämpimän ja aurinkoisen sään ansiosta.

Yritimme kovasti löytää persoonallisesti ja trendikkäästi pukeutuneita ihmisiä kadulta, mutta taidettiin olla väärään aikaan liikkeellä ja kaikki trendi-ihmiset oli piilossa kiven koloissa. Täytynee siis mennä uudestaan Tallinnaan kuvaamaan katumuotia.

Tässä kuitenkin yksi trendikäs löytö ;)
Maksimekko: COS
Farkkuliivi: Lee Jeans
 Jumber: GinaTricot
Aurinkolasit: VANS

Tallinnan vaateliikkeissä näki selvästi, että kaikki erittäin kirkkaat värit on nyt se juttu ja erityisesti ananaskuosia oli tarjolla niin yläosissa kuin alaosissakin. Meillä meinasi mennä pasmat sekaisin ananaskuosin määrästä, koska sitä oli joka liikkeessä tarjolla niin paljon. Saimme samalla huomata, että oli todella vaikea löytää itselle mitään kivaa, koska emme ole näitä kesän kirkkaita ja raikkaita värejä rakastavia ihmisiä.

Teimme kuitenkin kaikesta huolimatta muutaman vaatelöydön ja tietysti Tiian ostokset oli mustia ja itse yllätin ostamalla "valkoisia" vaatteita ;)
Molemmille löytyi River Islandin miesten osastolta t-paidat
Paita: H&M
Hame: River Island
Mekko: New Yorker

Käytiin tutustumassa myös Tallinnan boheemiin kaupunginosaan Kalamajaan, mikä on ihan kivenheiton päässä satamasta. 

Täällä asustaa erityisesti mm. luovien alojen työntekijöitä ja opiskelijoita. Kalamaja muistuttaa puurakennuksineen etäisesti Puu-Vallillaa, mutta talot ovat huomattavasti ränsistyneempiä. Kalamaja on kesällä ihanan vehreää aluetta ja täällä pystyy täysin unohtamaan sen, että on Tallinnan ytimessä.

Jos haluat välttää pahimmat suomalaisten viinaturistien valloittamat paikat Tallinnassa, niin suosittelen suuntaamaan Kalamajan pieniin retrohenkisesti sisustettuihin kuppiloihin ja nauttimaan erilaisesta Tallinnasta. Ilta-aikaan kun Kalamajan kuppilat heräävät kunnolla eloon, niin pääsee varmasti näkemään myös persoonallisesti ja trendikkäästi pukeutuvia paikallisia. Meitä ei vain tällä kertaan onnistanut.

Ratikat 1 ja 2 vie suoraan keskusta Kalamajaan
-Y-







Ei kommentteja:

Lähetä kommentti