sunnuntai 22. kesäkuuta 2014

Mami, IT's over.....

Ja näin saadaan kesän eka loma lusittua kunnialla läpi ja paluu arkeen on kyllä näillä ilmoilla tehty aika helpoksi... Onneks seuraava loma kummittelee jo nurkan takana, jos siihen mahtuis sitten vaikka se auringonpaiste, rantasauna ja järvi. Ihana päästä kuitenkin kolmen viikon jälkeen töihin ale sutinaan ja odottelemaan ensimmäisiä syksyn uutuus tuotteita saapuvaks, can't wait...  


Loman loppuun pakattiin laukkuihin uimavermeet ja hellevaatetta ja suunnattiin kymmenen päivän visiitille Kreikkaan. Käytiin "mummolassa" hakemassa rusketusrajat, muutama kesäkilo ja lataamassa akut. 


Rantakahviloissa kun istuiskeli, nautti Kreikkalaisesta ruuasta ja seuraili ihmisiä, niin voi melkeimpä tiivistää kesän trendit muutamaan sanaan: neonvärit ja tropiikki. Mutta, koska oon "kaavoihini kangistunut", niin oli kesä taikka talvi, suomi taikka kreikka niin pukeudun mustaan, valkoiseen ja harmaaseen :D 


Tuliaisiksi matkaan tarttui MUSTA nahkainen olkalaukku. Mulla on nyt ilmeisesti jonkinmoinen olkalaukku fetissi menossa :D Kreikassa koko elämäni reissanneena, paikallinen suutarityö on kuitenkin yks mitä pitää arvostaa, mitä vanhempi mestari ja nuhjuisempi luukku, sitä parempaa laatua. Tässäkin saa olla kyllä tarkkana, mistä kojusta laukkunsa ostaa ja tuote kannattaa tutkia läpikotaisin läpi, miljoona kertaa. Jos on ajoissa liikkeellä, saattaa jopa saada suutarin tekemään uniikkilaukun omien toiveiden mukaan. 

Lentokentältä ei pitänyt mitään ostaa, mutta koska kone oli tunnin myöhässä oli just sopivasti aikaa etsiä itselle uus kesä tuoksu. Päädyin Victor and Rolfin uutuus tuoksuun Flowerbomb. Yksi suihkaus oli kuvauksen mukaisesti täydellinen kukkaisräjähdys joka voimallaan tekee jokaisesta hetkestä hieman positiivisemmän. Maagiset tuoksut saavat jokaisen aistisi heräämään antaen sinulle vaikutelman elämästä omassa salaisessa puutarhassa. 
Tämän voimalla kohti arkea :D  


-T-

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti