sunnuntai 31. elokuuta 2014

Vispipuuron värinen viikonloppu...



Mä kyllä ehkä vähän salaa tykkään kirpsakoista syyspäivistä.

Totally in to fall <3 


Syksyinen vispipuuro
3-4 pientä annosta
(Gluteeniton)

1 litra vettä
n.2-3 dl puolukoita
2dl karkeeta riisijauhoa

sokeria oman maun mukaan
mulla meni joku hiukan vajaa desi. 

Keitä puolukoita vedessä joku kymmenisen minuuttia ennen kuin siivilöit puolukat pois. 
Lisää puolukkaveteen pikkuhiljaa riisijauho ja lopuksi sokeri. Tässä kohti saapi vispilöidä ihan urakalla, ettei riisijauho paakkuunnu. Kun puuro on valmis anna sen jäähtyä hetki, vatkaa kuohkeaksi ja nauti maidon kanssa. 

Itte tykkään syödä vispipuuroni jääkaappi kylmänä, joten teen annokset erillisiin kulhoihin edellisenä iltana jääkaappiin odottamaan aamua.
Vinkki: kun laitat elmukelmun ihan puuron pintaan kiinni ei siihen kovetu kuorimaista pintaa.



-T- 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti